03 Οκτ 2023
Στην «Cargo Truck & Van Expo» 2023 η πρεμιέρα του Maxus eDeliver 7

Οι επισκέπτες της 4ης έκθεσης «Cargo Truck & Van Expo» -μεταξύ πολλών άλλων- είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι στην Ελλάδα το ολοκαίνουργιο Maxus eDeliver 7. Πρόκειται για ένα πλήρως ηλεκτρικό van νέας γενιάς, που φέρει τη σφραγίδα του κινέζικου κολοσσού SAIC Motor, και το οποίο συνοδεύεται από την αξιοπιστία της εισαγωγικής εταιρείας, Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ.

Το νέο eDeliver 7 τοποθετείται στην γκάμα της Maxus ανάμεσα στα eDeliver 3 και eDeliver 9, αντιπροσωπεύοντας τη νέα γενιά ηλεκτρικών επαγγελματικών μοντέλων της εταιρείας, κάτι που διατυμπανίζει και με τη «φρέσκια», ριζικά ανανεωμένη εμφάνισή του τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά, όπου η «ατμόσφαιρα» είναι σημαντικά αναβαθμισμένη σε σχέση με τα τωρινά μοντέλα. Επιπλέον, το αεροδυναμικό του σχήμα βελτιστοποιεί την ενεργειακή απόδοση, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη αυτονομία και μειωμένες περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Δύο εκδόσεις μπαταρίας για αυτονομία έως και 468 χλμ.


Ανάλογα με την έκδοση, το νέο MaxuseDeliver 7 υπόσχεται αυτονομία από 315 έως 468 χλμ., σύμφωνα με το πρωτόκολλο μετρήσεων WLTP. Συγκεκριμένα, προσφέρεται με δύο επιλογές μπαταρίας χωρητικότητας 77 ή 88 kWh, η οποία συνοδεύεται από 8ετή (ή 160.000 χλμ.) εγγύηση. Η μπαταρία τροφοδοτεί με ενέργεια τον ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 90 KW (120 hp) ισχύος και 255 Nm ροπής. Η τελική ταχύτητα φτάνει μέχρι και τα 120 χλμ./ώρα, ενώ στην λειτουργία ECO περιορίζεται στα 90 χλμ./ώρα, προς όφελος της αυτονομίας.

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ