23 Σεπ 2023
Επίσημη παρουσίαση του Maxus Mila/eDeliver 5 στη Ναντζίνγκ: Επίδειξη της Κινεζικής Καινοτομίας

 

Η Maxus προχώρησε στην επίσημη αποκάλυψη του νέου αμιγώς ηλεκτρικού της van, το οποίο θα είναι διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά.

 

Η Maxus, μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο των ηλεκτροκίνητων οχημάτων, μέλος της SAIC Group, του μεγαλύτερου κατασκευαστή αυτοκινήτων στην Κίνα με 7.000.000 πωλήσεις ετησίως,  παρουσίασε πρόσφατα το νέο της μοντέλο, το Maxus Mila/ eDeliver 5, σε μια λαμπερή εκδήλωση που έλαβε χώρα στη Ναντζίνγκ. Αυτή η εκκίνηση αναδεικνύει την ανερχόμενη δύναμη της Κινεζικής αυτοκινητοβιομηχανίας και τη σταθερή δέσμευση της χώρας στην καινοτομία και την πράσινη κινητικότητα.

Το Maxus Mila είναι ένα ηλεκτρικό Van που διαθέτει εντυπωσιακή αισθητική και προηγμένη τεχνολογία. Aναμένεται να διαθέτει ισχύ 77kW /88kW, παρόμοια με αυτήν του eDeliver 7, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε στην χώρα μας από τον αποκλειστικό εισαγωγέα της MAXUS στην Ελλάδα, την εταιρία Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ.

6b640ed52a9b5cf7c797987dc649c0031920

Αλλά το Mila δεν είναι μόνο ένα αυτοκίνητο, είναι και ένα βήμα προς την βιώσιμη μεταφορά. Η Maxus έχει επενδύσει σημαντικά στην έρευνα και ανάπτυξη βιώσιμων τεχνολογιών, καθώς και στη μείωση της οικολογικής επίπτωσης της παραγωγής και της χρήσης των οχημάτων της.

 

 

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ