Maxus EV80
ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ
Maxus EV80
Πρωτοπορία στα επαγγελματικά ηλεκτρικά οχήματα διανομών.
ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ

Το EV80 διαθέτει ένα ηλεκτρικό μοτέρ μόνιμου μαγνήτη 92kW (125hp) / 320Nm, επιλογές φόρτισης AC / DC για την Li-Ion μπαταρία χωρητικότητας 56Kwh που είναι αδιάβροχη με πιστοποίηση IP67

Τα ΕV80 παρουσιάστηκαν στην Ελληνική αγορά το 2019 έχοντας ήδη διανύσει μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία στις αγορές της Αγγλίας, Νορβηγίας, Γερμανίας, Ολλανδίας, αποδεικνύοντας τις δυνατότητες τους σε πραγματικές, απαιτητικές συνθήκες.

Αθόρυβη λειτουργία με μηδενικές εκπομπές καυσαερίων από το όχημα, ικανοποιητική ακτίνα δράσης εντός πόλης, όπου για πρώτη φορά η κίνηση και οι πολλές στάσεις δεν επιδρούν αρνητικά στην κατανάλωση , συνδυάζονται με εκπληκτική μείωση των εξόδων κίνησης και συντήρησης και προδιαγράφουν όχι το μέλλον, αλλά το παρόν για κάθε επιχείρησης που αποφασίζει με χρηματοοικονομικά κριτήρια τις επιλογές του στόλου της και κοιτάζει και την εικόνα της στην κοινωνία.

Για τον οδηγό, μια ευχάριστη έκπληξη είναι η άμεση απόκριση με την ροπή διαθέσιμη σε όλο το φάσμα των στροφών, η αθόρυβη λειτουργία και οι μειωμένες κλίσεις στις στροφές λόγω χαμηλού κέντρου βάρους, σε ένα φιλικό και γνώριμο όχημα, που λόγω μικρών προβόλων εμπρός και μικρής ακτίνας στροφής, ελίσσεται εύκολα μέσα στο κλειστό αστικό περιβάλλον.

To EV80 είναι η δοκιμασμένη λύση στα Vans, που σύντομα θα παραδώσει τη σκυτάλη στην επόμενη γενιά του κορυφαίου eDeliver 9.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ
92kW
320Nm
ΜΠΑΤΑΡΙΑ
56kW
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ
έως 192 km
ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΜΕ AC
8,5 ώρες
ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΦΟΡΤΙΣΗ DC
2 ώρες (έως 100%)
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
EV80
(ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΜΗΚΟΣ 5700mm)
Μήκος
5700 mm
Πλάτος
1998 mm
Ύψος
2345 / 2552 mm
Μεταξόνιο
3850 mm
Μέγιστο πλάτος ανοίγματος για φόρτωση
1560 mm
Μέγιστο ύψος ανοίγματος για φόρτωση
1824 mm
Πλάτος πλαϊνής πόρτας
1305 mm
Ύψος πλαϊνής πόρτας
1638 mm
Μέγιστο εσωτερικό μήκος
3300 mm
Μέγιστο εσωτερικό ύψος
1710 / 1925 mm
Μέγιστο εσωτερικό πλάτος
1800 mm
Μέγιστο ωφέλιμο φορτίο
910 kg
ΧΩΡΟΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ
Το EV80 προσφέρει πρακτικό και αποδοτικό χώρο φόρτωσης με ωφέλιμο φορτίο ως 950 κιλά (μεικτό βάρος 3.500 κιλά). Επιλογές μεσαίας οροφής 2.345mm ή υψηλής οροφής 2.552 mm προσφέρουν 9,7 κυβικά μέτρα ή 11 κυβικά μέτρα χώρο φόρτωσης
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
11.6 μ³
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Ενισχυμένο αυτοφερόμενο αμάξωμα Το πλαίσιο ενσωματώνει ενισχυμένο χάλυβα υψηλής αντοχής, για υψηλή ακαμψία, και προστασία των επιβατών . Η ύπαρξη ξεχωριστού πλαισίου για την χαμηλά τοποθετημένη μπαταρία ενισχύει περαιτέρω την ακαμψία του πλαισίου και προστατεύει αποτελεσματικά την μπαταρία.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Χαλαρά, ήρεμα και διατηρώντας τον έλεγχο
Σύγχρονο εσωτερικό
Ευρύχωρο εσωτερικό
Σύγχρονο εσωτερικό

Το EV80 δείχνει πόσο ελκυστικό μπορεί να είναι ένα λειτουργικό εσωτερικό. Χαρακτηριστικά κεντρικά τοποθετημένη κονσόλα, με πολλαπλές λειτουργίες, διαθέσιμες με μεγάλη ευκρίνεια.
Επιπρόσθετα των κλασσικών ενδείξεων ταχύτητας και προειδοποιητικών λυχνιών, η κονσόλα είναι εξοπλισμένη με ενδείξεις για την κατανάλωση ενέργειας, την στάθμη της μπαταρίας και την ανάκτηση ενέργειας κατά το φρενάρισμα.
Bluetooth σύνδεση επιτρέπει την αναπαραγωγή μουσικής από το κινητό σας.

Ευρύχωρο εσωτερικό

Τρεις σειρές καθισμάτων, σχεδιασμένα για άνετη πολύωρη οδήγηση με απλά υλικά που αντέχουν στον χρόνο.
Πλαστικό δάπεδο, με μεγάλη αντοχή και ευκολία στο πλύσιμο, σχεδιασμένο με έμφαση την λειτουργικότητα και την απροβλημάτιστη διατήρηση του χώρου εργασίας σε καλή κατάσταση.

stdClass Object
(
    [anchorID] => Form
)